Categories

Club Dezbateri

Debate saptamanal

Prin existenta sa libera in dictionare, cuvantul este inca o unealta fara forta, insa puterea acestuia capata proportii inimaginabile odata pus in slujba unui obiectiv.
Intr-o era in care informatia reprezinta un organism viu in permanenta dezvoltare, in care fiecare individ recunoaste importanta opiniei sale si devine vocal, cand puterea cuvantului determina miscari de anvergura, este important ca un context pertinent de exprimare a acestora sa fie creat.
Sta in natura individului sa se exprime si sa comunice, este firesc ca, sub spectrul unor idei si viziuni, acestia sa se alinieze.
Asociatia LeadershipToday aduce in Constanta oportunitatea pariciparii la un cadru profesionist de dezbatere, intr-un club de oameni cu opinii argumentate si solutii la subiectul dezbaterii.
Provocarea speciala a LeadershipToday DEBATE CLUB consta in posibilitatea demararii unui proiect care sa corespunda solutiilor generate in dezbatere, astfel, debaterilor li se ofera sansa sa puna in practica ceea ce au dezbatut.
LeadershipToday DEBATE CLUB este o initiativa ce se manifesta sub forma unor intalniri structurate pe principiul dezbaterilor parlamentare, mediate si in proces continuu de imbunatatire prin seminariile de vorbit in public si asertivitate.
Debater-ul LeadershipToday este un om care se exprima folosind opinii argumentate si care este constient de responsabilitatea in utilizarea acestora, este un lider de opinie, un individ proactiv si dedicat comunicarii eficiente si constructive.

Aplica si tu acum completand formularul de la link-ul urmator: http://goo.gl/forms/pzROJqhmt2